tiistai 6. elokuuta 2013

Helvetin tuliin..

Kun kävelen kohti tuhoani jokin tumma hahmo seuraa minua, pystyn tuntemaan sen kylmän henkäyksen ja kuulemaan ne raahaavat askeleet. Ei valoa, ei ääniä, vain tyhjyyttä.. Tappaen sieluni, polttaen sen tuhkaksi.

Jo hetken kuvittelen sen olevan jo ohi kunnes yht'äkkiä kuin salama kirkkaalta taivaalta eteeni ilmestyy kolme valkeaa hevosta ja silmänräpäyksessä ne ovat taas kadonneet. 

Kun jatkan kävelyä kylmä henkäys niskassani niin taas edessäni on nuo hevoset mutta nyt yhdellä niistä on tummanpuhuva ratsastaja. Kun käännän katseeni pois ne ovat taas kadonneet. 



Vedän syvään henkeä ja alan taas kävelemään kun kuulen takaata kavioiden kopinaa, nyt nuo kolme hevosta ovat takanani ja jokaisen päällä on mustaan kaapuun pukeutunut ratsastaja, ja silmänräpäyksessä olemme kaikki niityllä joen rannalla.

Menee hetki ja tutkailen ympäristöä kun maa alkaa täristä, valo katoaa ja tulee kylmä. Maa jalkojeni alla katoaa ja puotan maan uumeniin.. 

Hetken makoiltuani kerään itseni ja nousen ylös, kävellen kohti valoa. 




Pääsen luolan suulle ja en usko silmiäni, näyttää kun olisin tippunut suoraan helvettiin. Tulta ja laavaa silmänkantamattomiin ja itse Lucifer silmieni edessä..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti